Четверг, 28.03.2024
Двигатель Linux
Меню сайта
...
Система контекстного показа рекламы ID5.Ru
Категории раздела
Основы [0]
То на чем все стоит
Наш опрос
Вы знаете что такое Linux?
Всего ответов: 19
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2009 » Август » 14
Это действительно пробный пост в блог. Я просто хочу посмотреть, кк оно работает

Мелкософт не дремлет. Вот такой занимательный пресс-релиз прислал мне один знакомый, работающий в офисе данной компании. Дай бог конечно, что б это пошло на пользу пользователям (сорри за каламбур :)), но что-то я очень сомневаюсь...
Кстати, если сложности с украинским языком, обращайтесь - переведу. А еще лучше, воспользоваться онлайн-переводчиком, который прекрасно справляется со своими задачами.

Microsoft та Nokia об’єднуються в глобальний альянс для розробки й просування мобільних рішень для продуктивної роботи

У результаті співробітництва Microsoft Office Mobile та пов'язане з ним ПЗ для спілкування й спільної роботи з’явиться на смартфонах Nokia

Нью-Йорк – 12 серпня 2009 р. – Всесвітній лідер у програмному забезпеченні та найбільший у світі виробник смартфонів об’єдналися для того, щоб створити принципово нове рішення для мобільної продуктивності. Сьогодні президент Microsoft Business Division Стівен Елоп (Stephen Elop) та виконавчий віце-президент Nokia з пристроїв Кай Оістамо (Kai Oistamo) оголосили про домовленість і про загальне бачення майбутнього мобільної продуктивності.

Згідно з умовами угоди, обидві компанії негайно почнуть співробітництво над дизайном, розробкою та просуванням рішень для мобільних професіоналів. У результаті співробітництва, Microsoft Office Mobile та програмне забезпечення Microsoft для бізнес-комунікацій, спільної роботи та управління пристроями з’явиться на пристроях Nokia, що працюють на основі Symbian. Ці рішення будуть доступними для широкого спектру смартфонів Nokia, починаючи з оптимізованої для бізнесу лінійки Nokia Eseries. Обидві компанії будуть просувати ці рішення серед компаній, операторів і користувачів. І корпорація Microsoft, і Nokia мають рідкісну комбінацію досвіду як у корпоративному, так і у споживчому сегменті. Крім співробітництва над існуючим ПЗ та пристроями, компанії будуть використовувати ці переваги для розробки рішень для нових пристроїв Nokia.

«Із 200 мільйонами користувачів смартфонів в усьому світі, Nokia – це найбільший виробник смартфонів у світі, тому наше партнерство є логічним, – сказав Стівен Елоп. – Сьогоднішнє оголошення допоможе нам поширити Microsoft Office Mobile серед користувачів смартфонів Nokia в усьому світі й дати їм можливість спільної роботи над документами Office з будь-якої точки. Це – логічне продовження нашої стратегії, ціль якої – допомогти людям бути продуктивним з персональним комп’ютером, телефоном і браузером».

«Якщо ви маєте намір пропонувати інтегровані інструменти для продуктивної роботи на мобільному пристрої, Microsoft – ідеальний партнер, – сказав Кай Оістамо. – Разом з Microsoft ми будемо розробляти нові інноваційні рішення для співробітників як великих, так і малих компаній, і смартфони Nokia стануть невід’ємною частиною життя вдома та в офісі».

Домовленість базується на досягненнях Nokia в оптимізації доступу до електронної пошти та іншої особистої інформації за допомогою Exchange ActiveSync. У наступному році Nokia планує пропонувати Microsoft Office Communicator Mobile на своїх смартфонах, а в майбутньому на пристроях з’являться інші додатки Office та пов’язане з ними ПЗ. Зокрема, користувачам запропонують такі можливості:

  • Переглядати, редагувати, створювати й поширювати документи на більшій кількості пристроїв за допомогою оптимізованих для мобільного використання версій Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel та Microsoft OneNote.
  • Користуватися корпоративним сервісом миттєвих повідомлень і оптимізованим конференц-сервісом за допомогою Microsoft Office Communicator Mobile.
  • Мобільний доступ до інтранет- і екстранет-порталів, створених за допомогою Microsoft SharePoint Server.
  • Управління пристроями компанії за допомогою Microsoft System Center.

«Масштаб альянсу Microsoft та Nokia, а також потенційна цінність для корпорацій та індивідуальних користувачів дуже значимі, – сказав Стівен Дрейк, віце-президент IDC з мобільності й телекомунікацій. – Пропонуючи рішення Microsoft для продуктивності величезній базі клієнтів Nokia, компанії зможуть краще відповідати запитам зростаючої кількості мобільних працівників, яка, за оцінками IDC, досягне 1 мільярда у 2011 році».

Додаткову інформацію й фотографії можна знайти на http://www.microsoft.com/presspass та http://www.nokia.com/press/.


Просмотров: 1557 | Добавил: Sam | Дата: 14.08.2009 | Комментарии (0)

Форма входа
Поиск
...
Календарь
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Тэги
Microsoft KOffice Nokia Мобильники KDE Kate Игры Firefox Opera интернет Skype нетбук moonOS FreeBSD BSD Runtu мультимедиа IBM Google
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • ЖЖ линуксойда
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Создать бесплатный сайт с uCoz